Szolgáltatásaink

Weboldal készítés

Professzionális weboldalak készítése, teljes körű ügyintézéssel, jövőbeni támogatással, SEO optimalizálással, internetes hirdetésekkel.


Többet adunk, mint egy átlagos weboldal. Fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk készített weboldalak profitot is termeljenek megrendelőinknek.


Optimalizált weboldalak

Weboldalaink minden eszközön a legjobb formájukat mutatják. Olvashatók, könnyen kezelhetők táblagépen, mobiltelefonon is. Ezen kívül minden általunk készített weboldal SEO előkészítést kap, igény szerint a teljes SEO optimalizálást is elvégezzük.
A SEO jelentése a Search Engine Optimization, vagyis keresőoptimalizálás. Célja: minél jobb helyezés elérése egy adott kulcskifejezésre a találati listán.


 

Rendszeres frissítés

Az általunk készített weboldalakat nem hagyjuk a sorsára, rendszeresen elvégezzük az esedékes frissítéseket. Igény szerint frissítjük a változó tartalmat is.


Webes reklám

Ahhoz, hogy látogatókat hozzunk a weboldalunkra, reklámozásra van szükség. Segítünk megtalálni a leginkább hatékony hirdetési eszközöket, legyen szó közösségi médiáról, vagy email kampányról.


 

Egyéb számítástechnikai szolgáltatás

Számítógépek, laptopok karbantartása, szoftverek frissítése, vírusirtás. Új számítógépek építése igény szerint. Meglévő asztali számítógépekbe új hardverek beépítése, cseréje.


Kapcsolat

Küldjön nekünk üzenetet